Mat

Måltiden är en viktig del av dagen, både ur ett näringsmässigt och socialt perspektiv. Energi- och näringsriktig kost som är individuellt anpassad är förutsättningen för hög livskvalité. Rätt kost är lika viktig som medicin och är en del i omvårdnaden.

Veckans matsedel

Våra restauranger erbjuder två alternativ och säsongsanpassad salladsbuffé, knäckebröd, bordsfett och måltidsdryck ingår i lunchen. Soppdagar ingår alltid dessert.

Vår matsedel hittar du här på webben eller genom att ladda ner gratis-appen AivoMenu till er smartphone. Vi reserverar oss dock för eventuella ändringar.

Matdistribution

När du blivit beviljad matdistribution, får du dagligen få en varm, nylagad lunchportion och dessert levererad via hemtjänstens personal. Dryck ingår inte.

Är du i behov av specialkost ska du lämna ett intyg från läkare eller distriktssköterska till köket. Exempel på specialkost är mag-tarmkost, laktosreducerad kost, glutenfri kost, lättuggad kost, timbalkost, med mera.

Du ansöker om matdistribution via biståndshandläggare.  Kontakta vårt servicecenter och be att få prata med en biståndshandläggare.