Välkomstceremoni för nya svenska medborgare

Karlshamns kommunfullmäktige välkomnar dig som blivit svensk medborgare det senaste året och som är bosatt i Karlshamns kommun.

Vi hoppas att du kommer att trivas och kunna bidra till att Karlshamn blir en ännu bättre plats att leva på och verka i.

Medborgarceremonin som varje år arrangeras för att fira våra nya svenska medborgare brukar äga rum i samband med kommunfullmäktiges decembermöte.

2020 års ceremoni har på grund av coronapandemin ställts in. Kommunfullmäktiges ordförande Marie Sällström (S) kommer i stället att skicka ett välkomstbrev och en liten gåva till samtliga 170 Karlshamnsbor som har blivit nya svenska medborgare under perioden oktober 2019 till oktober 2020.

Vi har även laddat upp en inspelad välkomsthälsning här på vår webbsida tillsammans med en film om  kommunens kultur- och fritidsverksamhet. Hoppas du blir inspirerad till att upptäcka något nytt i din kommun.

Grattis till ditt svenska medborgarskap!