fritid

Prova på golf i Mörrum

Driving-rangen i Mörrum är öppen för allmänheten att kostnadsfritt och utan medlemskap prova på slag och golfteknik. Även pay and play är en möjlighet att spela mot en avgift utan att man behöver vara medlem.

Mörrums Golfklubb erbjuder även den oinvigde en chans att prova på golf utan krav på vare sig medlemskap eller grönt kort. Att testa golfslag och hantering av klubba på en driving-range eller på en pay-and-play-bana, kan vara ett bra tillfälle att bekanta sig med en ny sportaktivitet.

En driving-range är en övningsbana där man tränar utslag och hur man använder en golfklubba på rätt sätt. Golfbollar går att köpa i receptionen och klubbor finns att låna.

Driving-rangen i Mörrum är öppen för allmänheten att kostnadsfritt och utan medlemskap prova på slag och golfteknik.

För pay and play just i Mörrum gäller de första nio hålen på den nya fullängdsbanan. Man betalar för det tillfälle man spelar och förbinder sig inte till något medlemskap.
–Att prova på golf på det här sättet är ett jättebra tillfälle att kanske hitta en ny aktivitet. Dessutom får man vistas utomhus i härlig miljö, säger Jasmine Rawsthorne, klubbchef.

Jasmine Rawsthorne, klubbchef, räknar med att den nya padelbanan i Mörrum ska stå klar för att tas i bruk i juni månad. Padelbanan kommer att vara tillgänglig för allmänheten.

I sommar kommer även en ny padelbana inom golfklubbens område i Mörrum att stå klar och vara öppen för allmänheten. Mörrums Golfklubb räknar med att padelbanan ska kunna tas i bruk i juni månad.

Den nya utomhusbanan kompletterar därmed de övriga utomhuspadelbanorna vid Väggabadet.

Inomhusbanor för padel finns i Asarum och drivs i privat regi.

 

Text och foto: Krisztina Andersson