Månadens konstutställare: Susanne Gagné Herrlin.
kommun

Konstklubben – december månads konstnär

Ny konst är uppsatt inne på Rådhuset som allmänheten kan ta del av. Denna månad är det konstnären Susanne Gagné Herrlin som har hängt upp sina verk.

Varje månad ställer en ny konstnär ut sina verk i Rådhusets kafeteria. December månads konstnär är Susanne Gagné Herrlin. För cirka ett år sedan gick Susanne i pension och fick gott om tid att ägna sig åt sitt skapande.

– Mina kollage bygger jag upp genom att leta bilder i tidningar, som jag återanvänder. Färg, form och detaljer är viktiga. Jag stansar ut cirklar som sammanfogas och limmas till en ny bild. Min inspiration hämtar jag lite överallt, men kanske främst när jag letar bilder. Jag har ett signum och det är ögon, säger Susanne Gagné Herrlin.

Susanne finner också glädje i att skapa med lera. Det får gärna vara föremål som kan användas såsom vaser, skålar, ljusstakar, men också fåglar på armeringsjärn.

Under Rådhusets öppettider kan du komma in och kika på konsten. Rådhuset är öppet måndag till torsdag klockan 07:30-16:30 och fredag klockan 07:30-16:00.

Här kan du läsa mer om Konstklubben Kommuntavlan.