kommun

Näringslivsveckan är tillbaka!

Den 16 oktober går startskottet för årets Näringslivsvecka. Det blir en spännande vecka med föreläsningar, företagsbesök, rundvandringar och mycket mer.   

För andra året i rad lyfter vi upp näringslivet lite extra. Under Näringslivsveckan fokuserar vi på hur vi som kommun kan utveckla vårt arbete tillsammans med näringslivet och skapa samförståelse för att bli en kommun där man vill starta, driva och utveckla företag. Veckan sätter fokus på det lokala näringslivet, företagande och entreprenörskap.

– Näringslivsveckan är en viktig mötesplats där vi tillsammans kan bidra till ett bättre företagsklimat. Programmet kommer innehålla uppskattade aktiviteterna från förra året tillsammans med ett par nyheter. Vi ser verkligen fram emot en riktigt bra vecka tillsammans med kommunens näringsliv, säger Jesper Gustafson, företagsrådgivare på Karlshamns kommun.

Veckan inleddes med en Kickoff där vi sätter Karlshamn och Blekinge i ett större perspektiv genom att lyssna till entreprenören Torsten Jansson, VD för New Wave group samt Christoffer Svanberg, VD för Node Pole. Därefter fortsätter Näringslivsveckan med bland annat företagsbesök, nätverkslunch och en inspirerande föreläsning tillsammans med Oscar Wilhelmsson kring framgångsrik företagsamhet.

Näringslivsveckan startade 2022 och är ett initiativ där kommun och näringsliv får möjlighet att mötas, bygga broar och skapa enkla vägar att driva företag i hela Karlshamns kommun. Ett bra näringsliv skapar vi tillsammans!

Se hela programmet för årets Näringslivsvecka här.