Föreningshusets entré. Foto: Hanna Hörnbäck
fritid

Fotbollsfest och invigning av föreningarnas hus på Asarums IP

Nu är föreningarnas hus färdigt och det vill vi fira! I samband med Fotbollens dag den 4 juni blir det invigning av byggnaden på Asarums IP med fri entré!

Ett nytt föreningshus står nu färdigt i Asarum. Istället för att renovera gamla klubbstugan på idrottsplatsen togs beslutet att bygga en helt ny, som även kan användas av flera föreningar och allmänheten. Med tiden hoppas kommunen på att Asarums idrottsplats blir ytterligare en central plats i Karlshamns kommun för idrotts- och friluftsliv.

Invigning den 4 juni

I samband med Fotbollens dag som arrangeras av Asarums IF blir det invigning av föreningarnas hus. Klockan 13:45 inviger Per-Ola Mattsson (S) byggnaden. Kort därefter, klockan 14 blir det A-lagsmatch herr mellan Asarums IF/FK och Hässleholms IF.

Förutom invigning av byggnaden och fotbollsmatch finns det aktiviteter för hela familjen från klockan 12. Det blir guidning i föreningarnas hus, spontanfotboll, ponnyridning, korvgrillning, godisregn, ansiktsmålning, en hoppborg kommer att finnas på plats och maskoten Harry bjuder på överraskningar.

Representanter från Brukshundklubben, Dunebo ridskola, Karlshamn OCR, Karlshamns SK Swimrun, Karlshamnstravet och Mörrums Hockey kommer att vara på plats och presentera sig och erbjuda prova-på-möjligheter.

Det är fri entré under dagen. Vi reserverar oss för eventuella förändringar i programmet.

Varmt välkommen!