fritid

E-tjänsten för att boka simskola öppnar igen tisdag 8:00

Tisdagen den 19 december klockan 8:00 öppnar återigen e-tjänsten där man bokar plats i Väggabadets simskola. Ett tekniskt fel gjorde att alla simskoleplatser inte fanns bokningsbara under måndagen.

Felet ska vara åtgärdat och alla tillgängliga platser ska finnas synliga. Du som hade betalat men inte fått en bokad plats i simskolan ska ha fått summan återbetalad.

Tänk på att det är många som bokar och betalar samtidigt, vilket kan göra att det tar en stund för betalningen att gå igenom. Stäng inte ner betalningsfönstret innan du fått bekräftelse att betalningen och bokningen gått igenom. När du har en simskoleplats bokad för du en bekräftelse via e-post.

Här hittar du e-tjänsten för att boka simskola när den aktiveras tisdag klockan 08:00:

Boka plats i simskola

 

:::::::::::::::::::::::::::

Publicerat 18 december

Ett tekniskt fel i e-tjänsten där man bokar plats på Väggabadets simskola har gjort att ett antal personer har kunnat boka och betala en plats i simskolan när gruppen redan var fullbokad. Dessa personer har fått ett ärendenummer men ingen bokningsbekräftelse.

Vi vill gärna att du som har betalat för en plats i simskolan men inte fått en bekräftelse via e-post hör av dig till oss! Mejla dina kontaktuppgifter till webb.kommunikation@karlshamn.se och bifoga gärna en skärmavbild från din betalning och ett eventuellt ärendenummer.

Vi återkommer med besked om när vi kan öppna upp e-tjänsten igen efter att vi hanterat det tekniska felet och alla ärenden.