fritid

Bli en del av årets festivalparad

Vill du och din förening vara delaktig i Östersjöfestivalen? Nu söker vi föreningar som vill vara med i årets festivalparad den 18 juli!

Under några magiska sommardagar i juli visar skärgårdstaden Karlshamn upp sig med all sin charm! Då intar Östersjöfestivalen gator och torg och bjuder på folkfest i kolossalformat. Under vecka 29 (17-20 juli) fyller vi Karlshamn med musik, underhållning, kultur, nöjesfält, knallemarknad, veteranbilsutställning, mat från världens alla hörn och mycket mer. Och det vill vi gärna att du och din förening är en del av!

Festivalparaden är en årlig tradition som lockar man ur huse. Invånare och festivalbesökare trängs längs gatorna i centrala Karlshamn för att få en glimt av festivalparaden, alla utklädnader och festivalyran. Festivalparaden är självklart ett givet inslag även under årets festival: torsdagen den 18 juli klockan 19.00.

Anmäl din förening till festivalparaden

Vill din förening vara med i sprida festivalstämning i staden? Anmäl er så snart som möjligt! Det gör ni enklast via e-post till ostersjofestivalen@karlshamn.se.

Årets tema är inte spikat ännu, så ni kan också lämna in förslag på ett tema ni önskar.