Välkommen till Musikskolan!

Karlshamns kommunala musikskola startades 1962. Sedan dess har tusentals barn och ungdomar fått möjlighet att lära sig spela instrument och sjunga. För många läggs grunden till ett livslångt intresse och en stimulerande gemenskap.

Vi på musikskolan gör allt för att du ska uppleva musikglädje som överbryggar generations- och genregränser. Musiken är ett internationellt språk. Vart du än hamnar i världen kommer du att ha goda möjligheter att hitta vänner och spelkompisar genom musiken.

Musikskolan är öppen för elever i Karlshamns kommun. Vi ger barn och ungdomar möjlighet att utveckla och stimulera sitt musikintresse. Musikskolan erbjuder instrumental- och sångundervisning samt ensemble- och orkesterspel. Du kan läsa mer om det på respektive sida. Vår målsättning är att erbjuda en verksamhet med hög kvalité. Det innebär bland annat ett gott bemötande och professionella pedagoger med höga ambitioner men också elever som tar ansvar för sitt lärande och medverkar i våra orkestrar, ensembler och konserter. Som elev är man en aktiv del i ett skapande musikliv i Karlshamn.

Vi ser fram emot att få ta emot Dig som elev i Musikskolan.

 

Till höger finner du en länk till Musikskolans aktuella evenemang samt till Vanliga frågor och svar.

  • Publicerat: 2018-10-16 av madelaine.forsberg@utb.karlshamn.se
Webbredaktörsinloggning

| Glömt lösenord?