Öppna tangentbordsmeny
Foto på en nattvandrarväst bakifrån.
Västarna som de nattvandrande föreningsmedlemmarna har på sig signalerar att de finns till för att hjälpa om det skulle vara något.
kommun

Vill du och din förening nattvandra?

Tisdagen den 25 april klockan 18.00 har vi ett informationsmöte med polisen för de personer och föreningar som är intresserade av att nattvandra. Ta chansen att bidra till ökad trygghet i centrum och runt om i kommunen!

Förra året hade vi ett fantastiskt samarbete med föreningar som nattvandrade, och vi ser fram emot ett lika gott samarbete under 2023. Som tack för insatsen får föreningen en ersättning per genomförd nattvandring.

Vandringarna behöver inte enbart ske fredag- och lördagskvällar/nätter. Behovet av vuxna på stan finns även på veckodagar under eftermiddagar och kvällar. Tidpunkten för vandringarna styrs efter behov.

Inför 2023 års nattvandring bjuder vi in föreningar till en informationskväll där vi presenterar upplägget för nattvandringarna. Vi kommer bland annat att prata om förhållningssätt och ansvar i samband med nattvandringarna.

Deltagande på mötet är obligatoriskt för dig som vill nattvandra och som inte varit med vid tidigare informationsmöten.

Anmäl dig till informationsmötet

Datum: tisdag 25 april

Tid: klockan 18.00-20.00

Plats: Rådhuset, Rådhussalen

Anmälan: anmäl dig till informationsmötet senast den 18 april genom att skicka e-post till johanna.magnussontomasdotter@karlshamn.se, Det går också bra att  anmäla sig till Johanna M Tomasdotter via telefon på 0454-813 83.