omsorg

Välkommen till Seniordagen den 7 september!

Äldredagen har blivit Seniordagen! Namnet har ändrats, men i övrigt kommer du att känna igen dig. Vi håller som vanligt till i Bellevueparken, där det bjuds på underhållning, rollatorservice och intressanta utställare.

Årets seniordag går av stapeln torsdagen den 7 september klockan 11.00-15.00 i Bellevueparken. Under dagen bjuds det som vanligt på kaffe, livemusik och härlig gemenskap.

Seniordagen visar vägen till en aktiv vardag, och det blir en dag full av inspiration och information om trygghet och hälsa.

Aktiviteter och utställare inom trygghet och hälsa

På plats finns många intressanta utställare som informerar om tjänster och produkter inom området trygghet och hälsa. Frivilligorganisationer, föreningar och myndigheter är med för att berätta om sina verksamheter. Under dagen kan du också träffa representanter från flera av kommunens olika verksamheter som berättar vilken service vi erbjuder.

Under dagen bjuds det också på underhållning, olika sorters aktiviteter att prova på, rollatorservice från Hjälpmedelscentralen och chans att vinna fina priser.

Seniordagen arrangeras av Karlshamns kommun och Seniorrådet för att sprida information om service och tjänster som finns för äldre invånare.