kommun

​Karlshamnsfastigheter är redo för framtiden

I tisdags, den 15 oktober, tillträdde den nya styrelsen för Karlshamnsfastigheter AB. Ledamöterna i styrelsen är politiker och personer från näringslivet. Det kommunala fastighetsbolaget har nu också fått en ny VD.

Den nya styrelsen består av Andreas Saleskog (S) Ordförande, Maria Hjelm Nilsson(C) Vice ordförande, Ulf Ohlsson (M), Tommy Mikkelsen (SD), Ulf Gustavsson (S), Theresia Bergdahl (Näringslivet) och Anders Nilsson (Näringslivet).

– Det ska bli roligt att få leda en styrelse med bredd och kompetens när vi tar oss an de utmaningar som vi har framför oss, säger Andreas Saleskog.

Karlshamnsfastigheter erbjuder anpassningsbara lokaler i spännande miljöer till små och medelstora företag. Bolagets fastighetsbestånd består av drygt 46 500 kvm uthyrningsbar yta i Karlshamn och Svängsta. Med bygget av etapp fem växer Karlshamnsfastigheter med ytterligare 22 500 kvm.

Ny VD från Karlshamnsbostäder

På sitt första styrelsemöte beslutade styrelsen att tillsätta Stefan Nilsson som ny VD efter avgående VD Marie Wahlström. Stefan kommer närmast från ett VD-uppdrag i Karlshamnsbostäder.

– Jag är otroligt glad att vi lyckats rekrytera Stefan som ny VD. Han har lång VD-erfarenhet och är väl insatt i branschen, säger Andreas Saleskog.