Näringslivsaktiviteter

De flesta åtgärder mot covid-19 upphör den 9 februari. Bland annat tas deltagartak för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar bort. Det innebär att vi kommer att kunna arrangera olika näringslivsaktiviteter igen. Mer information om avveckling av åtgärder finns på Folkhälsomyndighetens hemsida

Nästa planerade aktivitet:

17 maj 11.30-13.00 – Nätverkslunch
Nätverkslunch – Walk & Talk med en söt promenad på Ronnebygatan.
Vi träffas på Brasseri Fridolf och inleder med lunch. Ca 12.10 tar vi en Walk & Talk med stopp på några av de olika söta ställen som finns på Ronnebygatan. Första stoppet är Rockos. Därefter väntar eventuellt fler stopp.
Läs mer och anmäl dig här.

21 juli kl 16.00 – Östersjömingel
Mingel för näringslivet på torget under Östersjöfestivalen. Tillsammans med Företagarna bjuder Best Western in företagare, politiker, föreningar och andra näringslivsrepresentanter att delta i näringslivsmingel.
I ett tält på torget kommer det serveras grillbuffé samtidigt som man får lyssna till Landshövdingen Ulrika Messing, Kommunstyrelsens ordförande Per-Ola Mattsson och Näringslivschef Nina Andersson. Dessutom blir det musik av Malou Prytz, Linnea Andersson och Cecilia Kallin.
Biljetter finns att köpa här.