Näringslivsaktiviteter

Vi följer de riktlinjer som ges från Folkhälsomyndigheten och anpassar oss efter rådande omständigheter med påverkan av Corona, covid-19.

Vi jobbar för att genomföra de aktiviteter som kan anpassas och ställer då om istället för att ställa in. För oss är vår målgrupp viktig och vi ser fram emot att fortsätta hålla kontakten med er.

Nästa planerade aktivitet:

Nätverkslunch via Teams den 14/12 kl 12.00-13.00
Vi ser fram emot att möta er för en inspirerande nätverkslunch, denna gång digitalt via Teams.
Vi lyssnar på ett par av årets prisbelönta företagare i Karlshamns kommun, bl a Oliver Lundgren. Näringslivschef Nina Andersson finns med under hela träffen, hälsar dig välkommen och håller samman programmet. Vi lovar trevlig samvaro blandat med inspiration och glimtar från näringslivet i Karlshamn. Du har även chans till att få en av julklapparna som vi delar ut. De kommer från några av våra lokala UF-företag. Dessutom vill vi tipsa om att köpa din lunch som take away till dagens möte, från någon av alla våra krögare i kommunen.

Vi hoppas att du har möjlighet att vara med. Välkommen att fira in julen med oss!

Vi vänder oss till företagare, anställda i företag, tjänstepersoner och politiker som här får en möjlighet att mötas digitalt.

Anmäl dig här. Du kommer att få en länk skickad till dig innan mötet startar.

Detta är ett arrangemang i samarbete mellan Karlshamns kommun/Näringslivsenheten, Svenskt Näringsliv och Företagarna i Karlshamn.