Hälsoinspiratörer

Utbildningar för Hälsoinspiratörer, se här nedan!

Jag vet av erfarenhet att flera av er har svårt att komma in på vår Hälsoinspiratörsgrupp på intranätet eller så är ni kanske osäkra och vet inte hur man hittar dit. Därför har jag nu lagt upp er i en grupp i Outlook.
Jag kommer ändå fortsättningsvis att lägga all info (som rör hälsoinspiratörsorganisationen) på intranätet och här på hemsidan för er som är där inne och tittar med jämna mellanrum.

Skulle någon av er som är hälsoinspiratörer sakna mail från mig så kontakta mig gärna.

Hälsoinspiratörsträffar hösten 2020
Hoppas att allt är bra med er i dessa lite annorlunda tider.
Vi håller på att förbereda för hösten och hoppas då att vi ska kunna genomföra våra hälsoinspiratörsutbildningar/träffar precis som vi brukar.
Datumen för hösten är enligt följande:
Torsdagen den 24 september kl. 08-16 (grundutbildning)
Tisdagen den 13 oktober kl. 08-12 (inspirationsträff)
Torsdagen den 22 oktober kl. 08-12 (inspirationsträff)
Torsdagen den 5 november kl. 13-17 (inspirationsträff)
För dig som är ny hälsoinspiratör eller för dig som känner att det var länge sedan du gick grundutbildningen så är du välkommen på grundutbildningen den 24 september. Du får dessutom gärna anmäla dig till ett av de andra inspiratörsträffsdatumen också.
Ni andra är välkomna vid ett av de andra tre tillfällena. Både grundutbildningen och inspirationsträffarna kommer att hålla på Södra Hoka.
En mer detaljerad inbjudan kommer inom kort.
Var rädda om er och så önskar jag er en riktigt trevlig sommar och kommande semester.
Anmälan till grundutbildningen/inspiratörsträffarna görs via mail till susanne.hakansson@karlshamn.se Uppge: namn, arbetsplats, mailadress, telefonnummer och ev. specialkost.
Välkommen med din anmälan!