Digital föreläsning med Nina Rung

Välkommen att ta del av en digital föreläsning om könsnormer, porrens konsekvenser och sexuell integritet som ger dig kunskap om normer, sexualbrott och lagstiftning.

Föreläsningen är kostnadsfri och riktar sig till dig som arbetar inom skola, och till dig som är vårdnadshavare för barn och ungdomar.

Nina Rung förmedlar kunskap, utmanar normer och ger dig möjlighet att fördjupa dina kunskaper kring porrens konsekvenser för våra barn och ungdomar. Med stor erfarenhet inom normarbete och förebyggande arbete kopplat till våld och sexualiserat våld, föreläser Nina med tyngd och skärpa och berättar hur porren påverkar vår hjärna, vårt hjärta och våra handlingar.

Ingen anmälan krävs.

 

Datum: 31 januari

Tid: 18:00-20:00

Länk till föreläsningen: Kommer inom kort.

 

Om föreläsaren

Nina Rung är kriminolog och genusvetare med mångårig erfarenhet inom förebyggande arbete mot sexuella övergrepp och våld i nära relationer. 2001 började hon engagera sig i frågor om våld och sexualiserat våld kopplat till kön. Sedan dess har hon skaffat sig stor erfarenhet av normarbete och prevention kopplat till våld och sexualiserat våld.