Bad

I Karlshamn finns det flera möjligheter till bad både inom- och utomhus. Det finns två badanläggningar med tempererat vatten varav en är Väggabadet i Karlshamn med både inne- och utomhusbad.

Mer information om Väggabadet och öppettider hittar du på deras webbplats. För dig som vill bada naturbad finns det många kommunala badplatser, både i hav och insjö. Du hittar mer information om våra dessa på kartan nedan.

Under badsäsongen tas vattenprover ungefär var tredje vecka på våra kommunala badplatser för att säkerställa en bra badvattenkvalitet.

Förhållningsregler för kommunala badplatser

Enligt allemansrätten har du rätt att vistas och bada med hund på platser där det inte är uttryckligen är förbjudet. Däremot gäller hundförbud på allmänna badplatser enligt kommunens lokala ordningsföreskrifter 14 §. Det innebär att hundar inte får vistas på områden mellan utplacerade hundförbudsskyltar, varken i vatten eller på land.

Tänk även på att rökning inte är tillåtet på de kommunala badplatserna.

Låna fritidsutrustning

På Fritidsbibblan har du möjlighet att låna bland annat bad- och strandprylar såsom armpuffar, dykset och beachtennis. För att se hela produktkatalogen med alla produkter som du kan låna och för att låna av Fritidsbibblan, besök vår e-tjänst:

Låna på Fritidsbibblan