Fritidsgårdar

I Karlshamns kommun finns det fem fritidsgårdar geografiskt utspridda. På fritidsgården är du själv med och formar det du vill göra på din fritid. Kanske vill du starta ett band, gå på filmkväll, jobba med olika projekt, skapa, spela spel eller bara sitta och prata. Hos oss är alla välkomna!

Fritidsgårdarna i Karlshamns kommun är främst till för dig som är mellan 10-21 år. Många av fritidsgårdarna har speciella öppettider för olika åldersgrupper. Vad som gäller för varje  fritidsgård ser du på respektive fritidsgårds sida.

Nytt är även fritidsgårdarnas Onlinegård på Discord. Här träffar du fritidsledare online och andra ungdomar över chat, samtal, olika aktiviteter och spel. För att komma till vår discord kan du klicka här.

Här hittar du även de olika fritidsgårdarnas Instagram:

Annexet Karlshamn

Unkan i Hällaryd

Mörrums fritidsgård

Sväng In Svängsta

Stenbackanavet i Asarum

Fritidsaktiviteter för dig i behov av särskilt stöd

Träffpunkt Annexet är en mötesplats för dig i behov av särskilt stöd och är öppet tisdagar klockan 18-21. Det är ett samarbete mellan fritidsgårdsverksamheten och fritidsenheten. Klicka här för fritidsaktiviteter.

Fritidsgårdar under Covid-19

Fritidsgårdarna I Karlshamns Kommun följer utvecklingen av Covid-19 noga. Vi följer de råd och riktlinjer som Folkhälsomyndigheten och Karlshamns Kommun ger. Detta kan innebära att vi bedriver viss verksamhet utomhus, i mindre grupper med föranmälan, maxantal beroende på lokal och uppsökande arbete tex genom fältarbete.

Ändringar i verksamheten med tid och plats kan förekomma och vi ber våra besökare att hålla koll på våra sociala medier för senaste uppdateringarna.

Vi ber fortsatt till alla våra besökare att hålla en god handhygien, tänka på avståndet och att stanna hemma vid förkylningssymptom.