Rabatter

Notera att du i de flesta fall måste kontakta respektive leverantör för att ta del av aktuella erbjudanden. Vi har valt att inte lägga ut detaljerade erbjudanden på webbplatsen eftersom de i flera fall blivit inaktuella utan att personalklubben informerats. För att du ska kunna få ta del av de erbjudanden som visas nedan så måste du visa upp ditt medlemskort.

THIS SHOW HAS NO TITLE – A true Elton John tribute – med Jonas Gideon på Karlshamns Stadsteater, Lördagen 18/11  kl 19:30

Tillsammans med Sveriges bästa musiker bjuder Jonas Gideon på en konsert med fokus på total hyllning och vördnad för Sir Elton Johns musik. Allt från de stora balladerna och de rockiga superklassikerna till de lite mer okända för den inbitne Elton-nörden.
Luta er tillbaka och njut av en kväll ni aldrig kommer att glömma! (För mer info se bifogad bilaga).
Som medlem i Personalklubben har du möjligheten att köpa biljetter till rabatterat pris. Ordinarie pris är 495 kr/biljett men som Personalklubbsmedlem betalar du 395 kr/biljett. Först till kvarn gäller eftersom biljetterna är begränsade.

Youtubelänk: https://youtu.be/VEiDK9YHg3Y

För att boka erbjudandet här:
med PERSONALKLUBBSRABATT:  https://secure.tickster.com/zadzm5d5h37c6y3?c=j1n7p9m

Bröderna HG’s Choklad

Som medlem i Personalklubben erbjuds du 10% på ett helt köp vid uppvisat medlemskort år 2023. (Köp direkt från oss på marknader eller genom beställning)
Handgjorda Chokladpraliner tillverkade av en choklad blandning av Forastero-bönor från Brasilien, Ghana och Elfenbenskusten. Och självklart egenodlade grönsaker, frukter och bär i den mån det går från Hällaryd, Urshult och skogen.
Glutenfria, nötfria & äggfria För mer info och aktuella händelser besök oss på Facebook och Instagram hgschoklad.
Ni når oss också på Hgschoklad@gmail.com

Elvis, Orbison & I!

En konsert med älskade hits från Elvis, Orbison och Joel Nunez (USA) egna repertoar!
Varmt välkommen på en fantastisk konsert på Karlshamns Stadsteater den 24 september 2023 kl. 19.00.
Som medlem i Personalklubben betalar du 180 kr/biljett + 30 kr i serviceavgift (ordinarie pris 220 kr + 30 kr i serviceavgift) Biljetterna bokas via https://nortic.se/ticket/event/48875 och för att ta del av erbjudandet uppger du rabattkoden: elvis2023. En konsert där musikalisk glädje, ös, engagemang och en fantastisk låtskatt står i centrum.

Natural Training Center Karlshamn NYHET!

Vi på Natural Training Center älskar rörelse i alla dess former och vi brinner för att hjälpa andra få alla de fördelar som smart, varierad och individuellt anpassad träning ger.
Som Personalklubbsmedlem erbjuds du under 2023 följande rabatter och medlemskortet måste uppvisas.
Medlemskap:
15% rabatt på Årskort
10% på Halvårskort
Massage:
10% rabatt på massage (oavsett vald längd på behandlingen)
Träning:
650:- för gruppträning – 10-klippkort, icke-medlem (nästan 20% rabatt)
10% rabatt på Personlig Träning
För mer info besök gärna: naturaltrainingcenter.se och för bokning: https://www.bokadirekt.se/places/natural-training-center-karlshamn-26058

The Lake Cottage

Ta tillfället i akt och prova Andullationsmassage, som är en typ av behandling som kombinerar vibrationer med infraröd värme. Andullationsmassage ökar välbefinnandet och ger avslappning samtidigt som det kan sätta igång många gynnsamma processer både i muskler och inre organ. Tillsammans befrämjar andullationen cirkulationen av blod och lymfa samt påverkar energin i cellerna. Effekten av andullation upplevs som behaglig värme och avslappning. Vill du läsa mer så hittar du det här hhpsverige.se
Som Personalklubbsmedlem har du möjlighet att köpa ett 5-kort för 1 000 kr (ord.pris 1 200 kr) gäller under 2023 och medlemskortet måste uppvisas.
För mer info och bokning besök gärna hemsidan: www.thelakecottage.se eller ring 0731-501 120.

Synsam

Synsam erbjuder fina rabatter till dig som Personalklubbsmedlem. Det som erbjuds under 2023 är:

  • 2 fria månader på ett glasögonabonnemang
  • 20% i 6 månader på linsabonnemang
  • 20% på ett helt köp i butiken

För att ta del av rabatten så måste Personalklubbens medlemskort uppvisas. Varmt välkommen!

Kreativum Science Center

Medlem i Karlshamn kommuns personalklubb får 20% rabatt på entrébiljetter! Boka besök i förväg för att vara säker på att få plats. Biljettbokning sker på Kreativums webbplats, välj ”särskild biljett”. Betalning sker på Kreativum, rabatten erhålls i kassan när du visar ditt medlemskort. Rabatten gäller för hela sällskapet! Erbjudandet gäller t o m 2024-01-07 och gäller endast ordinarie barn- och vuxenbiljetter. Läs mer och se öppettider på www.kreativum.se Telefonnummer 0454-56 39 50, info@kreativum.se
Adress: Strömmavägen 28, Karlshamn.

Floating i Karlshamn

Vi erbjuder floating som är en djupavslappnande behandling där man flyter i magnesiumsaltvatten och minimerar yttre intryck som ljus, ljud och beröring.
Floating har mycket forskning bakom sig och visar på att det reducera stress, minska smärta, förbättrar sömn m.m.
Medlem i Personalklubben erhåller 10 % på samtliga floatingbehandlingar vid uppvisande av medlemskortet under 2023.
Mer info hittar du på www.floatingkarlshamn.se eller på Facebook och Instagram under samma namn.

Fridas Design

Som medlem i Personalklubben får du 15 % rabatt (ordinarie priser) på samtliga inredningsprodukter under år 2023.
Vi erbjuder även inredningslösningar för både privata och offentliga miljöer, byggtjänster i alla storlekar, flytt och städ samt homestyling.
För mer information besök Fridasdesign.nu eller maila frida@fridasdesign.nu
Välkommen till oss på Sölvesborgsvägen 21 i Karlshamn, tfn 0760-467640

Synoptik i Karlshamn

Som medlem i Personalklubben får du 25 % rabatt på kompletta glasögon samt solglasögon med styrka. Erbjudandet gäller under år 2023 och kan inte kombineras med andra erbjudanden.
För mer info kontakta Synoptik tfn 0454-158 75 eller via mail: 558@synoptik.se
Adress: Drottninggatan 49, Karlshamn

AD Bildelar Karlshamn

Som medlem i Personalklubben så erbjuds du under år 2023, 10% rabatt på ordinarie priser. Info: 0454-15830, karlshamn@adbildelar.se, adbildelar.se

XL-BYGG Karlshamn

Som medlem i Personalklubben så erhåller du följande rabatter under år 2023 och medlemskort måste uppvisas:
25% på allt från Beckers färgsortiment, 20% på alla måleri/tapetverktyg, 15% på tapeter & heltäckningsmattor (gäller på vissa delar av sortimentet ).
15% på byggvaror/ byggbutik ( gäller på vissa delar av sortimentet).
Rabatterna gäller endast från ordinarie pris, ej på nettosatta eller rea/kampanjvaror! Mer info:camilla.blader@xljbm.se

JIBO Karlshamns Cykelcenter 

Allt inom cyklar och cykeltillbehör! Vi har en egen verkstad där vi kan serva och reparera alla sorters cyklar.
Som medlem i Personalklubben erhåller du 10 % rabatt i butiken vid reparationer av cyklar. Gäller även andra inköp till ordinarie priser i butiken undantaget cyklar. Erbjudandet gäller under år 2023 och medlemskortet måste uppvisas. Mer info: info@jibo.se

Jaktia

Är Sveriges största butikskedja för jakt- och fiskeutrustning. För oss är jakt och fiske en livsstil som handlar om frihet, gemenskap, naturupplevelser och utmaningar.
I vår butik hittar du de bästa produkterna från de mest kända varumärkena. Vi har allt från kläder och stövlar, till vapen och ammunition. Jaktias filosofi är att erbjuda produkter, kunskap, service och inspiration som gör din jaktupplevelse ännu större.
För att du ska bli helt nöjd med oss lovar vi att du alltid hittar rätt produkt utifrån dina behov, att du får råd, tips, kunskap och att du alltid har tillgång till service, montering och reparationer.

Som medlem i Personalklubben så erbjuds du under hela år 2023, 5 % på våra ordinarie priser och gäller på allt utom på vapen, elektronik, optik och ammunition. Medlemskortet måste uppvisas.
Vi finns på Brovägen 2  Svängsta, kontaktperson är André Hensche. Tfn 0454-322000 och mail: andre.hensche@jaktia.se eller webbplats: www.jaktia.se

Sporttema Sverige AB

Som medlem i Personalklubben får du under år 2023 10% rabatt när du handlar hos Sporttema Sverige AB.
Du som vill beställa mejlar oss på support@sporttema.se så hjälper vi dig att lägga in din order.
För att ta del av hela utbudet går du in på:https://www.sporttema.se/ och mer info: support@sporttema.com

CykelMartin

Som medlem i Personalklubben erbjuds du 500 kr rabatt på elcykel och kan inte kombineras med andra rabatter, erbjudanden eller prisavdrag. Gäller alla 2023 års modell av märket Ecoride. Medlemskortet måste uppvisas innan köp. Rabatten gäller en gång/medlem och under hela år 2023. För mer info kontakta CykelMartin på tfn: 0454-320006 ellercykelmartin73@gmail.com

Wellness Studio

Som medlem i Karlshamns kommuns personalklubb så erhåller du 10 % rabatt när du tecknar ett medlemskap där du har tillgång till samtliga våra anläggningar dvs Platina under år 2023.
För att se hela vårt utbud så besök oss gärna på www.wellnesstudio.se Mer info: karlshamn@wellnesstudio.se

Zonterapi & Medicinsk Laser Elisabeth Olofsson i Nyatorp, strax utanför Tingsryd

Medicinsk Laser/Massage, Fiberoptik  – nack-, axel-, ryggont, muskel-, sen- och ledsmärta, värk, nervskada, inflammation, svullnad, artros, stukning, hälsporre, höftbesvär, ischias, diskbråck, knäbesvär, tinnitus, käkbesvär, besvär inne i munnen, bihålor, huvudvärk, trigeminus, ansiktsförlamning, fraktur, cirkulation, läkning mm
Smärtfri Lymfmassage kombinerat med Medicinsk Laser och BEMER
Med Triggerpunktsbehandling löser jag upp smärtpunkter på hela kroppen
Ansiktszonterapi – stress, spänningar, oro, ångest, trötthet, utmattning, migrän, ögon, psoriasis, hud, infertilitet, svullnad, sömn, hormoner, mage/tarm mm
Japansk Facelift – naturligt lyft mot rynkor och svullnad (foto före och efter)
Cosmo & Body – minskar svullnader och kroppsmåtten
Temprana Reflexterapi – neurologiska problem som Autism, ADHD, Asperger, trigeminus, ansiktsförlamning, MS, stroke, epilepsi, demens, Parkinson mm
Som medlem i Personalklubben så erhåller du under år 2023, 10% rabatt på behandlingarna. Övriga behandlingar och mer info www.ansiktszon.se
Mottagning: Möckleryd Nyatorp, strax utanför Tingsryd. Tfn 0705796942. elisabeth.olofsson@live.se

Blekinge Idrottshälsa i Karlshamn

Här får du hjälp med olika smärttillstånd eller idrottsskador av leg, sjukgymnast. Jag erbjuder rehabträning, akupunktur och stötvågsbehandling.
Hos mig kan du också unna dig en skön massage, 30, 45 eller 60 min. Alla medlemmar i Personalklubben erbjuds under år 2023, 10% rabatt på ordinarie pris! Info: 0764-252700, www.blekingeidrottshalsa.se

JH´s Hälsa & Harmoni i Karlshamn

Alla medlemmar i Personalklubben erhåller under år 2023, 15% rabatt på samtliga massagebehandlingar. Efter fem behandlingar (stämpelkort) erhålls en fri bonusbehandling. Info: 070-2051176, jane.hedqvist@outlook.com

Actic Gym på Väggabadet

Medlemskap i Actic på Väggabadet under år 2023 för 239,20 kronor/månad (gäller vid tecknande av 12 månader och att man betalar via autogiro). Eller 2 956 kronor för ett kontant helår istället för 3 695 kronor. En inskrivningskostnad (en gång) tillkommer på 249 kronor.
Info: 0454-81226.

Väggabadet i Karlshamn

Köp sex biljetter (värde 360 kr) – betala för fyra (= 240 kr)! Biljetterna köps på Väggabadet.
Info: 0454-81226.

Biobiljetter – Nytt pris

Säljes via kafeterian i Rådhuset, öppet måndag till fredag 08.00 – 14.30.
Biljetterna gäller på Bio Metropol i Karlshamn och Centrumbiografen i Ronneby. Biljetten kommer även att gälla när biografen flyttar ner till piren. Biljettpriset är 90 kr/biljett.
OBS! Endast betalning via Swish!

Akilles Fotvård i Karlshamn

Som Personalklubbsmedlem så får du under år 2023, 50 kr rabatt på en fotvårdsbehandling/år och erbjudandet är personligt. Hos mig kan du känna dig trygg även i dessa Coronatider. För både min och din säkerhet så ber jag att du lämnar återbud om du inte känner dig fullt frisk innan ditt besök hos mig. Info: 0454-321212 eller ingrid.arkilleskarlshamn@gmail.com www.akilleskarlshamn.se

Färghuset Österport i Karlshamn och Janneberg

Erbjuder under år 2023, upp till 10 % rabatt på Jotun färg och upp till 20 % rabatt på Alcro och Coloramas färgsortiment (ordinarie priser, gäller ej rea eller kampanjer). Personalklubbens medlemskort måste uppvisas. För mer info kontakta Färghuset på telefonnr: 0454-301860 eller karlshamn@colorama.se

Iron Cave Gym & Fitness på Ronnebygatan i Karlshamn

Medlem i personalklubben får under år 2023 10% rabatt på ordinarie priser. Uppge att du bokar med personalklubbsrabatt!
Iron Cave erbjuder ett välutrustat gym, funktionell träning samt Strong(wo)man:
– Ingen bindningstid (3 månaders uppsägningstid)
– Ingen startavgift
– Inga extra års/medlemsavgifter
– Gratis parkering
– Lounge med tillgång till medlemskyl samt micro
För mer information: www.ironcave.se Instagram: IronCaveGym Facebook: Iron Cave Gym & Fitness eller info@ironcave.se

Feetcare

Ont i fötterna och/eller knäna? Stötdämpande tunna, tryckavlastande, sköna, fantastiska fotmassagesulor som ger skön och bra tryckavlastning och massage. Rabattkod KARLSHAMN31DEC på www.feetcare.se senast 31 december 2023, för att erhålla 50 kr rabatt/par.  Fri frakt. Inga expeditionsavgifter. Mer info anders@feetcare.se