Föreläsningar

Föreläsning

Höstlyftet, denna gång i Växjö – ”Hjärnstark” med Anders Hansen biljett + buss 150 kr

Anders Hansen är överläkare i psykiatri och har fått stort genomslag med sin forskning om hur träning direkt påverkar hjärnans funktioner och vår hälsa. Anders har skrivit böckerna “Hälsa på recept”, “Hjärnstark” och “Skärmhjärnan”. Han är även känd programledare från TV och radio som sommarpratare.

Plats: Växjö Konserthus
Datum: Måndag den 23 oktober 2023
Tid: 18.00-ca kl 19.30

Buss avgår från: Resecentrum i Karlshamn kl 16.10, Best Western vid E22 kl 16.15, Asarums kyrka kl 16.20. Meddela var du stiger på i samband med bokning!

Pris: 150 kr (medlem kan boka plats till medföljande i mån av plats) Boka plats: susanne.hakansson@karlshamn.se

Det krävs minst 40 bokade för att resan ska gå av stapeln som planerat. Anmälan senast 29 september. Vi meddelar alla som bokat hur det går efter detta datum (eller möjligen innan om resan snabbt blir fullbokad). Biljetter kan betalas/hämtas ut i Rådhusets cafeteria (eller efter överenskommelse).

Praktisk Workshop – onsdagen den 8 november kl. 18.30 – 20.00 – Fullt!

”Hur navigerar vi i kostdjungeln och hittar hållbara goda vanor?
Hur kan vi förhålla oss till allt vi hör och läser om mat?
Hur ligger det egentligen till med de vanliga myterna om mat?
Hur går vi från teori till praktik?
Vad kan vi tänka på vid handling?

Här inbjudes till en matnyttig kväll där vi varvar teoretisk guidning med diskussioner, jämförelser, provsmakning. Vi slår hål på en och annan matmyt och många matnyttiga tips utlovas.
Tid och plats: Lokstallarna onsdagen den 8 november kl. 18.30-20.00
Kostnad och anmälan: Workshopen är gratis för Personalklubbens medlemmar och biljetterna är begränsade. Anmälan görs till susanne.hakansson@karlshamn.se Vid anmälan uppge namn, arbetsplats och telefonnummer.