Varför Karlshamn?

Näringslivet i Karlshamn bygger på både tradition och nyskapande. Här verkar storindustrin, handeln och småföretagen sida vid sida. Nätverken är väl utvecklade och öppna för nya samarbeten och idéer. Goda kommunikationer, företagsbyar, högskola och närheten till Europa borgar för en konkurrenskraftig och expansiv miljö.

Ett bra geografiskt läge med goda kommunikationer innebär att Karlshamn ligger strategiskt placerat i den sydöstra delen av Sverige. Miljövänlig tågtrafik trafikerar sträckan Karlskrona - Malmö/ Köpenhamn/Kastrup med flera avgångar dagligen. Flygplatsen i Kallinge/Ronneby når du på 30 minuter och därifrån når du bland annat Stockholm på en timme. Via E22 nås Köpenhamn på två timmar och Karlshamns grannkommuner inom effektiv pendlingstid.

På Näringslivsenheten får ditt företag värdefull service genom tjänsten Näringsliv Direkt 0454-815 00. Hit kan du som företagare vända dig för att få information och klarhet i vad som gäller beträffande etablering, lokalfrågor, tillstånd, bygglov, kommunala planer, exploatering och annat som rör kommunen och samtidigt har betydelse för ditt företag. Vi leder dig rätt

Som företagare i Karlshamn ska du inte behöva undra vart du ska vända dig för att få ett svar. Ring Näringsliv Direkt 0454-815 00.

Webbredaktörsinloggning

| Glömt lösenord?