NetPort Science Park, Östra Piren

Biblioteksgatan/Pirgatan, Karlshamn

En kunskapspark för företag inom områdena Digitala medier eller Intelligent logistik/Intelligenta transportsystem.

En ny stadsdel i södra Karlshamn växer fram! Den första fastigheten stod klar 2003 och den senaste 2009. NetPort Science Park på Östra Piren i Karlshamn är en aktiv och modern miljö då här finns både studenter och företag. Ambitionen är att det ska finnas flera kreativa mötesplatser i byggnaderna då kreativa möten sker oftare i kreativa miljöer.

På NetPort Science Park växer en kunskapspark fram. Området är vikt för företag som verkar inom områdena Digitala medier och Intelligent logistik/Intelligenta transportsystem.

Blekinge Tekniska Högskola huserar i lokalerna och erbjuder utbildningar inom exempelvis medieteknik, digitala spel, film- och webbproduktion. En av Sveriges mest avancerade musikstudio, Studio NetPort finns här.

Två restauranger, Gourmet Grön och & Vin, finns på området. NetPort.Karlshamn håller i ”taktpinnen” vad det gäller innehållet och utvecklingen av kunskapsparken.

Klicka på bilden nedan för att se vilka lokaler som är lediga i respektive hus. Just för tillfället finns inga lediga lokaler på området, men kontakta oss gärna och meddela ert intresse.


 1. Hus B
 2. Hus C
 3. Hus D

 1. I dagsläget är alla lokaler uthyrda.

  Det finns två restauranger på området varav en är på bottenplanet i denna fastighet. Här fikar hyresgästerna tillsammans. Som hyresgäst har du tillgång till vissa av husets möteslokaler.

  Som icke hyresgäst har du möjlighet att hyra samlingslokaler hos oss. Det finns lokaler för 12-180 sittande personer som passar för sammanträde, föredrag, konferens och specialaktiviteter. De uthyres per timme och heldagar. Lokalerna hyrs ut i samarbete med Gourmet Grön, se mer information på länk.

  Även festarrangemang se länk.

  För frågor och bokningar kontakta: info@gourmetgronkonferens.se eller ring 0454-70 00 28

   

  Etapp V, NetPort Science Park

  NetPort forsätter att växa

  Nu expanderar NetPort Science Park med 14 000 kvm för att skapa plats så att fler idéer och kunskapsintensiva företag kan växa. Utbyggnaden består av en mångfasetterad öppen miljö som inbjuder till möten, inspiration och kreativitet. Med havet, förstklassiga restauranger och kreativa mötesplatser som närmaste granne lägger vi grunden för en svårslagen arbetsmiljö. En förstärkt forskarmiljö i samarbete med BTH ingår i konceptet. Andra inslag är bio, auditorium, och friskvårdsfaciliteter. Den första etappen på 6000 kvm beräknas stå klar under 2018.

  För mer information och kontaktuppgifter: http://www.netport.se/projekt/expansion-av-parken/

 2. Hus B

  I dagsläget är alla lokaler uthyrda till Blekinge Tekniska Högskola.

 3. Hus C

  I dagsläget är alla lokaler uthyrda.

 4. Hus D

  I dagsläget är alla lokaler uthyrda i hus D

  

Jörgen Knutsson, Vaktmästare

Om något problem uppstår i lokalen felanmäler Ni det på mobilnr:0701-430 403

Jourtelefon efter 17:00 samt helger 0454-81 900