Foto: Daniel Lenneér (montage)

Välkommen till Framtidsmässan 2018!

2018-03-07 | Verka
Imorgon är det Framtidsmässan 2018! Mässan för dig som funderar på framtiden i form av utbildning eller arbete. Vi fyller hela deltat på Piren med framtid! 50 utställare, ca 70 seminarier och en späckad dag. Välkommen till Netport, Piren imorgon den 8 mars kl 9-14.30!

Torsdagen den 8 Mars 2018 anordnar Karlshamns kommun, Olofströms kommun och Ronneby kommun tillsammans med Arbetsförmedlingen traditionen trogen Framtidsmässa på Östra Piren. Mässan, som håller öppet för besökare mellan 09.00-14.30, fokuserar på att visa på de möjligheter som framtiden erbjuder i form av utbildning och arbete.

Till Framtidsmässan 2018 kommer såväl högskolor, universitet, yrkeshögskolor och andra utbildningsanordnare samt arbetsgivare från Sverige och andra länder. I år närvarar 50 utställare. Det är så många som det finns plats för.


Gästföreläsare är Emina från Minas Chokladstudio och Henrik Arvidsson, grundare av Blekinge Kafferosteri. Båda håller seminarier om att ta sina passioner från hobby till framgångsrikt företag. 
Den uppskattade liveintervjun - en anställningsintervju inför publik som leds av kommunens personalstrateg Marie Björnsson - återkommer också.

Läs mer om framtidsmässan på mässans egen webbsida: www.framtidsmässan.nu

Mer information och semninarischema hittar du också på Framtidsmässans Facebooksida: www.facebook.com/framtidsmassankarlshamn/

  • Författare: daniel.lenneer@karlshamn.se
  • Etiketter:
Webbredaktörsinloggning

| Glömt lösenord?