Foto: Pressbild

Stjärnspäckad skolavslutning i Bellevueparken

2018-02-13 | Verka
I år kommer avslutningskonserten i Bellevueparken tillbaka! Den 15 juni står Samir & Victor och Tjuvjakt på scenen i Bellevueparken!

Efter två års uppehåll är avslutningskonserten i Bellevueparken tillbaka. arrangeras i samarbete mellan Karlshamns kommun och Enduo. I år står Samir & Victor och Tjuvjakt på scenen!Samir & Viktor

Samir Badran och Viktor Frisk är nu aktuella - och finalklara - i årets Melodifestival.
Tidigare har Melodifestivalsuccéerna "Bada Nakna" och "Groupie" som streamats över 20 miljoner gånger vardera på Spotify. Killarna har som vana att leverera sommarhit efter sommarhit.

Tjuvjakt
Tjuvjakt är bandet som vände upp och ner på musiksverige under våren 2017 då de släppte debutalbumet ”Pojkvän”, vilken innehåller megahiten ”Tårarna i halsen”.
Tjuvjakts hiphop karakteriseras av charm, påhittighet och en livsbejakande mentalitet: en vilja att vara konstruktiv och uppmuntra det som är bra, snarare än dissa det som är dåligt. Detta, i kombination med sköna beats och en närvarande humor, gör dem till en frisk fläkt i svenskt musikliv.

Arrangemanget vänder sig till elever i skolåldern, från sju år och uppåt. Det kommer att finnas andra aktiviteter under kvällen och en ännu hemlig DJ kommer att spela mellan banden.

Avslutningskonserten är ett drogfritt arrangemang (även  föräldrar och andra vuxna besökare får lämna "blåstest") och grundtanken är att erbjuda ungdomarna ett drogfritt alternativ till att fira in sommaren.

  • Författare: daniel.lenneer@karlshamn.se
  • Etiketter:
Webbredaktörsinloggning

| Glömt lösenord?