Foto: Gilla Karlshamn

Gilla Innovation - och inkludera flera!

2017-10-05 | Verka
Vill du vara med på en workshop där vi funderar kring hur vi kan inkludera flera i Karlshamn - och tillsammans skapa ett bättre livsklimat? Då är Gilla Innovation någonting för dig!

Under 2+1 tillfällen bjuder Gilla Karlshamn in till en workshop vi kallar Gilla Innovation. Det betyder att vi tillsammans med minst 3 behovsvärdar samlar in så mycket tankar och idéer vi kan under max 3 tillfällen gällande en fråga vi tror har betydelse för ett gott livsklimat. Och alla invånare i Karlshamn som känner sig engagerade i frågan kan vara med och bidra. Välkommen!

Första innovationsprocessen är temat "Hur kan vi inkludera flera i Karlshamn" och bärarna denna gång är Karlshamns kommun, NBV, föreningen Inkludera i Karlshamn och Svenska Kyrkan.

Gilla Karlshamn leder processen i samarbete med Schvung. Kvällen bjuder på idékraft, energi, högt i tak och lösningsfokus. Du kan vara med ett eller flera tillfällen men det sista tillfället blir bara av om vi har behov av det efter de första två.

OBS: Anmäl dig på www.gillakarlshamn.se

Gilla Karlshamn är ett nonprofit-projekt som finansieras av Sparbanken i Karlshamn, Karlshamns kommun och näringslivet i Karlshamn/Företagarna. Projektet drivs från NetPort Science Park.

Här hittar du Facebook evenemanget Gilla Innovation; 
https://www.facebook.com/events/129748877678336/

  • Författare: daniel.lenneer@karlshamn.se
  • Etiketter:
Webbredaktörsinloggning

| Glömt lösenord?