Vuxenutbildningen i Karlshamn

Manual till webbansökan

Manual for web application

Manual för webbansökan (arabiska)

Kontaktinformation till lärare för distanselever


Välkommen till Vuxenutbildningen i Karlshamn!

 

 

Vi erbjuder grundläggande vuxenutbildning, utbildning på gymnasienivå i olika ämnen, yrkesutbildning, särskild utbildning för vuxna och svenska för invandrare.

På vårt Lärcentrum finns också yrkeshögskole­utbildning, stödverksamhet för vuxna studerande och ungdomselever, tentamensservice och olika former av studerandestöd för dig som läser på högskola.

Kunskapsklivet – Den smarta vägen till arbete

Vad vill du jobba med härnäst? Och hur tar du dig dit? Genom Kunskapsklivet har hela 87 procent av våra deltagare gått från studier direkt till ett arbete. Välj den smarta vägen du med! Mer om information om våra utbildningar hittar du på respektive kommuns hemsida.

Vad är Kunskapsklivet?

Kunskapsklivet är en regional samverkan mellan vuxenutbildningarna i Blekinge (Karlskrona, Ronneby, Karlshamn, Olofström och Sölvesborg) samt Tingsryd och Bromölla. Genom ett väletablerat samarbete över kommungränserna kan vi erbjuda ett stort utbud av lärlingsutbildningar och yrkesutbildningar. På så sätt har vi alltid tillgång till rätt kompetens, oavsett vilken utbildning du väljer att gå.

    

 

  • Publicerat: 2019-01-28 av jim.nilsson@utb.karlshamn.se
Webbredaktörsinloggning

| Glömt lösenord?