För dig som studerar

PARKERING

Parkering av bilar kan bland annat ske på följande platser: Näsviken, Borgmästargatan, vid gamla Scoutgården samt vid Vägga Idrottsplats. Parkeringen vid F-byggnaden är reserverad för personalen och kräver särskillt tillstånd. Parkeringsplatsen vid Villa Utsikten är till för deras gäster och får inte användas av skolans studerande eller personal. Kartlänk

SCHEMA

Här finner du terminens scheman:

Grundläggande vux

Gymnasiala vux

E-POST

Kommunikation och information på Vägga Vuxenutbildning sker företrädesvis via e-post. Du kan hämta dina inloggningsuppgifter på expeditionen. Kommunen använder i dagsläget G-mail och inloggning sker via www.google.se.

LÄRPLATTFORM

På Vägga Vuxenutbildning använder vi lärplattformen Moodle i vissa av våra kurser. Om du är berörd av detta får du mer information samt inloggningsuppgifter av din lärare.

HÖRNAN

Hörnan är till för alla elever inom Vuxenutbildningen i Karlshamn. Här kan Du studera i en lugn och stimulerande miljö med möjlighet till pedagogstöd. Mer information finns här.

PM FÖR VÄGGA VUXENUTBILDNING

Här hittar du det PM som delas ut i samband med terminsstarten.

BIBLIOTEKET

Som elev på Vägga vuxenutbildning har du tillgång till ett bra bibliotek här på Väggaskolan oavsett om du är i skolan eller läser på distans. Naturligtvis har vi böcker och tidningar men även datorer med tillgång till ordbehandling, databaser och internet. Vill du sitta här och arbeta så finns det gott om platser.

Här finns två bibliotekarier som hjälper dig med allt från boktips till förslag om informationskällor.

Läser du på distans så kan du få hjälp genom att mejla till:

petra.johansson@utb.karlshamn.se och philip.turner@utb.karlshamn.se

Välkommen till biblioteket eller till att ta kontakt med oss!

SJUKANMÄLAN/FRÅNVARO

Vid sjukdom, vård av barn eller annan form av frånvaro skall detta anmälas till expeditionen till Ann Nilsson på telefon 0454-81560.

RESTAURANG MÅSEN

I skolans matsal ”Restaurang Måsen” serveras frukost samt skollunch under gymnasieskolans läsårstider. Studerande vid vuxenutbildningen har möjligheter att äta skollunch till personalkostnadspris. 

RÖKFÖRBUD

Inom skolans område råder rökförbud.

  • Publicerat: 2016-05-03 av kristoffer.fredriksson@karlshamn.se
Webbredaktörsinloggning

| Glömt lösenord?