Jobba hos oss

Här finns havet runt knuten och närhet till stad och natur. Karlshamn erbjuder en god livskvalitet med attraktiva boendemöjligheter, ett rikt kulturliv och en fantastisk skärgård. Här finns högskola och ett differentierat näringsliv. Från Karlshamn finns direkt tågförbindelse med Öresundsregionen och med bil når du flygplatsen på 30 minuter.

Kom och jobba hos oss i Karlshamns kommun

Intressanta arbetsuppgifter, bra arbetskamrater, personlig utveckling, inflytande och bra arbetsledning. Detta är faktorer som värderas högt och som i stor utsträckning finns inom den offentliga sektorn. Karlshamns kommun strävar efter att öka medarbetarnas eget ansvarstagande. Här finns en övertygelse om att medarbetarnas personliga utveckling avspeglas i högre kvalitet och effektivitet i verksamheterna. Karlshamns kommun satsar på en bra verksamhet och duktiga medarbetare!

Introduktion för nyanställda

Alla våra nyanställda medarbetare får genomgå en introduktionsutbildning för att lära känna sin arbetsplats närmare. Vid sidan av ren praktisk information skapas även en grundläggande förståelse för den värld Karlshamns kommun verkar i och de utmaningar vi står inför.

Förmåner för våra medarbetare

Att vara chef i Karlshamn

  • Publicerat: 2017-01-02 av annika.bergh@karlshamn.se
Webbredaktörsinloggning

| Glömt lösenord?