Foto: Annette Sandberg

Tack alla som gjorde fotbollsfesten möjlig!

2018-07-08 | Upplev
Hela Stortorget fylldes i lördags eftermiddag av flera tusen stämningsfulla fotbollsentusiaster. Trots att Sverige förlorade matchen mot England så var det en härlig dag. Tack alla för att ni kom och gjorde detta arrangemang till en så lyckad fest!

Redan vid 14-tiden på lördagseftermiddagen, när torghandlarna börjat packa ihop, var de första fotbollsentusiasterna på plats med sina medhavda strandstolar och picknickkorgar. Det var VM-stämning i hela Karlshamn och torget fylldes snabbt av tusentals människor i alla åldrar som hade blicken mot Rådhuset där Sparbanken i Karlshamns storbildsskärm var uppställd.

Kommunen bjöd på melon, dricksvatten och salta pinnar i sitt tält där även Centrumsföreningens Karin Strindgård med kollega jobbade hårt med att måla svenska flaggan på ansikten och armar.

Klockan 16.00 var det äntligen dags. En nervös match slutade till slut dessvärre i förlust för Sverige mot England med 0-2. Men vilken härlig dag det ändå blev! Tack Sparbanken i Karlshamn som ordnade med storbilds tv så att alla tillsammans kunde samlas och stötta Sverige! Vi kom långt ändå. Tack svenska landslaget för en härlig insats och alla inblandade för att vi fick en fantastiskt fin folkfest som avslutning.

  • Författare: leila.rudelius@karlshamn.se
  • Etiketter:
Webbredaktörsinloggning

| Glömt lösenord?