Foto: -

Spring is here!

2017-04-18 | Upplev
Lördagen den 22/4 kl.19.00 är det dags för vårens andra Picknickföreställning i Lokstallarna - Spring is here! Välkomna på vårkonsert med Margareta Bengtson, sång och harpa, Elise Einarsdotter, piano och Olle Steinholtz, kontrabas.

Trion har samarbetat sedan 2011 och har konserterat runt om i Sverige. Med musik från Duke Ellington till Kate Bush, med jazzstandards, folkmusik och originalmusik av Elise och Margareta, skapar de denna vårkonsert. Det blir vackert, svängigt och kommunikativt!

Denna konsert är ett samarrangemang mellan Kultur Karlshamn, Karlshamns Riksteaterförening, Jazzföreningen Munthe och Pro Musica, och ges i form av en picknickföreställning där möjligheten ges att äta och dricka under konserten. Vill man äta, tar man egen mat och dryck med sig.

Observera att det endast är tillåtet att äta och dricka vid borden, inte på läktarplats.

Waldorfskolan serverar fika i foajén i pausen.

Entré 150 kr, medlem 100 kr. Insläpp kl.18.00.

Köp biljett, bord
Köp biljett, läktare 

Det går även bra att köpa biljetter på kommunens bibliotek.

Information om lokalens tillgänglighet:
Det finns parkering i anslutning till Lokstallarna. Tillgänglighetsanpassad toalett finns. För frågor om tillgängligheten, kontakta Pernilla Ekvall Liljeqvist på mail: pernilla.ekvallliljeqvist@karlshamn.se eller tel. 0454-812 36.

  • Författare: mikael.ronndahl@karlshamn.se
  • Etiketter: picknickföreställning lokstallarna kultur karlshamn spring is here
Webbredaktörsinloggning

| Glömt lösenord?