Kulturnatten i Karlshamn 2018

Kulturnatten i Karlshamn 2018

Nu är det dags att börja planera för årets Kulturnatt, lördagen den 6/10. Vill du på något sätt delta i årets natt så är du välkommen till det sista diskussions- och planeringsmötet i Lokstallarna den 27 augusti kl. 18.30 - ca 20.00.

Vid stormötet i augusti måste alla programpunkter vara klara för att komma med i Kulturnattsfoldern. Det är fritt fram att jobba med aktiviteter och arrangemang efter egna förutsättningar och lust.

Vill du göra aktiviteter i våra gemensamma lokaler (Lokstallarna, Folkets Hus, Rådhuset, Stadsbiblioteket) så måste du kontakta Kultur Karlshamn allra senast 15/8 men gärna före sommarledigheten så vi hinner samordna olika aktiviteter. Vi kommer att jobba med att fylla lokalerna efter hand så hör av dig så snart du kan om du har idéer.

Du anmäler aktiviteter till programfoldern via formuläret på www.karlshamn.se/kultur senast 27/8.

Kan du inte vara med på mötena, men vill delta i år, har idéer om vad du skulle vilja göra men vill samarbeta med andra eller har frågor om Kulturnatten så hör av dig via mail eller telefon till Simon Berg simon.berg@karlshamn.se, 0454-812 46 och Pernilla Ekvall Liljeqvist pernilla.ekvallliljeqvist@karlshamn.se, 0454-812 36

  • Publicerat: 2018-07-18 av mikael.ronndahl@karlshamn.se
  • Etiketter: kulturnatt,karlshamn,Kultur Karlshamn
Webbredaktörsinloggning

| Glömt lösenord?