Upplev kultur i Karlshamn

Här kan du ta del av det breda utbudet av kultur i Karlshamns kommun. Vi presenterar alla våra evenemang och aktiviteter i evenemangskalendern. Där har du möjlighet att söka efter arrangemang i de olika kategorierna, till exempel musik, teater, barn och familj.

Kalle Lind - Hasse & Tage

12 november kl. 19.00, Lokstallarna

Kalle Lind berättar utifrån sin roll som Hasse & Tage-ambassadör. Hans kunskap och entusiasm om Sveriges genom tiderna största komikerpar Hans Alfredson och Tage Danielsson går inte att ta miste om! Kalle är vidare känd för det svenska folket via sin podcast Snedtänkt som sänds i Sveriges Radio samt TV-programmet På Spåret.

Ingår i Nordiska Litteraturveckan - Hjältar i Norden.

Biljett 90 kr, medlem Föreningen Norden 60 kr, köps på Nortic Biljettsystems webbplats, på kommunens bibliotek eller i entrén (endast kontant betalning).

Köp biljett till Kalle Lind - Hasse & Tage

Arr: Kultur Karlshamn, Föreningen Norden, Studieförbundet Vuxenskolan

En snabb slant - bidrag för ung kultur

En snabb slant är ett bidrag som Kultur Karlshamn ger till unga som vill arrangera eller på annat sätt engagera sig och berika kulturlivet i Karlshamn. Syftet är att stimulera ungas egna initiativ och entreprenörsförmåga inom kulturområdet och att öka ungdomars eget skapande, kreativitet, inflytande och delaktighet i kulturlivet. Bidraget ger möjlighet för ungdomar att skapa och driva egna projekt och arrangemang även utanför föreningslivet och skolan. Läs mer om En snabb slant - bidrag för ung kultur


  • Publicerat: 2018-10-19 av mikael.ronndahl@karlshamn.se
Webbredaktörsinloggning

| Glömt lösenord?