Upplev kultur i Karlshamn

Här kan du ta del av det breda utbudet av kultur i Karlshamns kommun. Vi presenterar alla våra evenemang och aktiviteter i evenemangskalendern. Där har du möjlighet att söka efter arrangemang i de olika kategorierna, till exempel musik, teater, barn och familj.

Digilabb på turné

Vi öppnar DigiLabb på Spontanidrottsplatsen, Österslättskolan för alla sommarlediga barn och vuxna. Programmera ett roligt dataspel, spela musik med frukter eller styr en robot att göra som du vill. Varför inte bygga en svalkande fläkt?

 Vi är på plats 18/6, 19/6, 26/6 och 28/6 mellan 10:00-12:00

Ta med familjen och titta in. Fri entré, alla är välkomna!

Arr: Kultur Karlshamn

Graffitiworkshop

Prova på att måla graffiti och lär dig mer om kulturen. För dig som är 12-15 år. Kurs med 3 gånger, 25/6, 26/6 och 27/6 mellan kl. 14:00-18:00 på Lokstallarna.

Anmälan från och med 11/6 kl. 10.00 till Stadsbiblioteket, tel. 0454-812 30.

Begränsat antal platser, ingen deltagaravgift!
Ledare: Henry Palmqvist

Arr: Kultur Karlshamn

Alla tecknar

Kom och teckna somriga bilder med konstnären och illustratören Mattias Olsson!

I en kringresande ateljé får du testa olika sätt att teckna på papper på staffli, måla och rita. För alla från 8 år och uppåt (yngre får ta hjälp av förälder eller syskon).

Drop-in och gratis!

Onsdag 4/7 kl. 13:00-16:00 finns ateljén på Spontanidrottsplatsen, Österslättskolan och torsdagen 5/7 kl. 11:00-15:00på Torget i Karlshamn.

Arr: Kultur Karlshamn

Skulpturen Drömda vinklar tillfälligt borttagen

Johnny Martinssons skulptur "Drömda vinklar" har tillfälligt tagits bort från sin plats utanför Citygallerian (korsningen Ågatan/Christopher Schrödersgatan) för att ge plats åt arbetsmaskiner som ska användas under tillbyggnaden av Citygallerian.
I april 2019 planeras skulpturen åter att vara på plats.

En snabb slant - bidrag för ung kultur

En snabb slant är ett bidrag som Kultur Karlshamn ger till unga som vill arrangera eller på annat sätt engagera sig och berika kulturlivet i Karlshamn. Syftet är att stimulera ungas egna initiativ och entreprenörsförmåga inom kulturområdet och att öka ungdomars eget skapande, kreativitet, inflytande och delaktighet i kulturlivet. Bidraget ger möjlighet för ungdomar att skapa och driva egna projekt och arrangemang även utanför föreningslivet och skolan. Läs mer om En snabb slant - bidrag för ung kultur


  • Publicerat: 2018-06-18 av mikael.ronndahl@karlshamn.se
Webbredaktörsinloggning

| Glömt lösenord?