Resor 2018

Personalklubbar i sydost 
Personalklubben i Karlshamns kommun ingår i ett nätverk av personalklubbar i sydöstra Sverige och tillsammans har vi nöjet att erbjuda våra medlemmar (och medföljande) nedanstående reseupplevelser till ett synnerligen konkurrenskraftigt pris (och det kommer fler resor!).

Shoppingresa till Ullared!
Nu är det dags för Personalklubbens Ullaredsresa. Vill du följa med? I så fall åker vi från Karlshamns Resecentrum torsdagen den 11 oktober kl. 06.30. Hem åker vi inte förrän kl. 17.00. Priset är 250 kronor/person och man får, som vanligt, ta med sig en vän/anhörig per medlem som också betalar 250 kronor. På vägen upp så gör vi ett fikastopp så ta gärna med dig en fika. Biljetterna till bussen köper du på Turistcenter och det är kontant betalning som gäller. Välkommen att följa med!  

NOTERA att i de fall vi reser med flyg måste platser bekräftas minst tre månader innan avresa (till respektive flygbolag). BOKA I GOD TID!

 

Resor 2018

  • Juni-juli: Skottland, 27 juni - 4 juli
  • Juli: Vandring i Mayrhofen, 6 - 15 juli
  • Augusti eller september: Hurtigruten från Tromsö till Trondheim eller från Kirkenes till Bergen, datum meddelas vid anmälan
  • Oktober: Björn Skifs på Malmö Arena, 6 - 7 oktober (se nedan!)
  • Oktober: Andalusien, 17 - 24 oktober
  • November-december: Musikalen Så som i himmelen på Oscarsteatern i Stockholm, 30 november - 2 december (se nedan!)

 

Fullständiga program här intill (pdf)!

Kontakta lasse.heimlander@karlshamn.se (070-2650050) om du har frågor eller funderingar!

 

Nya resor:

Lördag 6 oktober – söndag 7 oktober: Björn Skifs på Malmö Arena! Få platser kvar!

Program

Kl 08.00 Avresa med buss från Resecentrum i Växjö (muren vid Tegnérkyrkogården) via Karlshamn, fika på Ekerödsrasten. Ankomst Malmö ca kl 11.30. Vi bor på förstklassiga Radisson Blu Hotell Malmö med centralt läge. Kl 18.15 transfer till Malmö Arena och efter föreställningen transfer tillbaka till hotellet. På söndagen hemresa efter frukost, preliminärt kl 11.00.

Pris

2250 kr per person (del i dubbelrum inklusive frukost). Enkelrumstillägg: 300 kr.

Om föreställningen

Showen är en tidsresa genom de fem decennier som utgör Björn Skifs unika karriär. Det kommer att bli många kära återseenden och säkert några överraskningar…

Anmälan

Lasse.heimlander@karlshamn.se

Fredag 30 november – söndag 2 december: Musikalen Så som i himmelen på Oscarsteatern i Stockholm! 

Program

Kl 08.00 Avresa med buss från Resecentrum i Växjö (muren vid Tegnérkyrkogården), fika i Värnamo och lunchpaus i Linköping. Ankomst Stockholm ca kl 15.30. Vi bor på bekväma Elite Palace Hotell i Vasastan. Gemensam middag på hotellet (Bishop´s Arms) kl 17.00. Kl 18.15 transfer till Oscarsteatern och efter föreställningen transfer tillbaka till hotellet. På lördagen gör vi en kort orienteringstur (med start kl 09.30) i centrala Stockholm, resten av dagen fri för egna upptäckter! På söndagen hemresa efter frukost, preliminärt kl 11.00.

Pris

3450 kr per person (del i dubbelrum inklusive frukost och middag första kvällen). Enkelrumstillägg: 600 kr.

Om föreställningen

En av svensk filmhistorias mest älskade filmer blir nu årets mest efterlängtade musikal på Oscarsteatern! Den gripande historien om världsdirigenten Daniel Daréus som efter ett sammanbrott plötsligt avbryter sin internationella karriär och återvänder till sin barndomsby. Han behöver tystnad, lugn och ro. Det dröjer inte länge förrän han övertalas att tacka ja till att ta över spillrorna av den lilla kyrkokören och där tar hans liv plötsligt en vändning när han lär känna byns färgstarka karaktärer: Den charmiga kassörskan Lena, den traditionsbundne prästen Stig och hans fru Inger, den kuvade Gabriella, den strikta diakonissan Siv, den kärlekstörstande pensionären Olga och den härliga, överoptimistiska cykelhandlaren Arne. I dem möter Daniel vänner, fiender och där hittar han kärleken. I huvudrollerna ser vi musikalvärldens nya stjärnskott Philip Jalmelid, världsstjärnan Malena Ernman, folkkäre Morgan Alling, skådespelarna och musikalstjärnorna Anders Ekborg, Sara Jangfeldt och Christopher Wollter, den nya talangen Tuva B Larsen m fl samt en stor orkester och ensemble. Höstens stora musikalupplevelse – en påkostad och hjärtevärmande föreställning fylld av skratt, tårar, kärlek, dans och sång. 

Anmälan

Lasse.heimlander@karlshamn.se 

 

  • Publicerat: 2018-08-27 av susanne.hakansson@karlshamn.se
Webbredaktörsinloggning

| Glömt lösenord?