Rabatter

Notera att ni i de flesta fall får kontakta respektive leverantör för aktuella erbjudanden (vi har valt att inte lägga ut detaljerade erbjudanden på hemsidan eftersom de i flera fall blivit inaktuella utan att personalklubben informerats - vi beklagar detta).

Erbjudande från Qibo heladej
DJUPVÅGS-massage PROVA PÅ 10 min GRATIS
t o m 190131.
Jag kan även komma till din arbetsplats för att du ska få prova, minst 3 personer.
För dig med t ex smärta, stelhet, frusen skuldra, inflammation i musklerna, nya som gamla skador i musklerna m.m. 45 minuter ord pris 595 kr du betalar som personalklubbsmedlem 450 kr vid första tillfället.
Djupvågsmassage är till för att öka rörlighet, smidighet och ge bättre avslappning. Maskinen vibrerar loss spänningar i bindväven som ofta är orsaken till stelhet, smärta och även inflammation. Vågrörelserna från maskinen sprids brett och djupt så att spänningarna i bindväven mjukas upp och då gör den bindväven mer genomsläpplig, och normaliserar utbytet av slaggprodukter och förbättrar näringsupptaget i kroppen så läkningen får bättre förutsättning.
Kontakt 0733-721227 eller mail qiboheladej@gmail.com och på Facebook

Qibo YOGA. våren-19 start 29/1
Lokal i Mörrum, platsen meddelas vid anmälan.

Tisdagar 16.00-17.10 ( 12 ggr) - LättYoga på stol eller golv. Här utövar du mjuka rörelser på stol eller på matta, andning och meditation ingår. Pris 1080 kr/termin.

Tisdagar 17.30-18.10 (12 ggr) DROP IN  80 kr/ggr eller 500 kr/termin. Yoga Nidra (liggande, guidad djupavslappning) 30 min motsvarar 2 timmars vanlig sömn.

Tisdagar  18.30-19.45 (12ggr) - YogaMix
Här kan du både sitta och ligga på golvet utan svårigheter och göra mjuka yogarörelser, även Yinyoga där du är i samma position 2-5 min utifrån vad din kropp klarar. Andning och meditation ingår Pris 1190 kr/termin.  

Anmälan och inbetalning senast 190113 Begränsat med platser.
Du kan även ge bort en hälsoupplevelse via presentkort

Julerbjudande
Dance With U Soul, d v s Daniel och Maria  arrangerar danskurser i den mycket omtyckta och snabbt växande dansen modern fox (Foxtrot) . De har både social dansvana från dansgolven runt om i Sverige men även erfarenhet från nationella tävlingar i bugg. De samarbetar med flera större dansföreningar  och andra arrangörer så som bl.a. Eringsboda Brunn.
Erbjudandet gäller dig som är personalklubbsmedlem och innefattar rabatt på en av två utvalda danskurser i under våren 2019.
100:- rabatt/person, alternativt 200:- rabatt om din danspartner ej delar arbetsgivare med dig. Tillgängliga kurser är  Back to basics  eller  Feedback.
För mer info:  https://www.dancewithusoul.com/aktuella-kurser-event
Skriv ”Karlshamn” i rutan:  Eventuella upplysningar i samband med bokningen.
OBS Senast 2018-12-31 behöver ni  vara anmälda och antagna för att tillgodose er rabatten. Följ oss på Facebook/Instagram och håll ett öga på www.dancewithusoul.com
Välkommen med din anmälan!
Daniel och Maria

Vill du stärka och balansera din kropp?
Det finns mycket man kan göra för att stärka sin kropp, men missar man detta viktiga steg, missar man det grundläggande - att balansera kroppen på cellnivå. En kropp med celler i balans har nämligen mycket större chans att fungera normalt, ta upp näring och omsätta denna som den ska. Våra cellmembran är uppbyggda av fettsyror och det finns två mycket viktiga essentiella fettsyror som vi bara kan få via kosten. De heter Omega-6 och Omega-3, och är livsviktiga byggstenar. Förutom att båda är viktiga att få i sig, är det också av största vikt i att de ligger i balans gentemot varandra.  
Varmt välkommen att lyssna och lära mer om fördelarna med fettsyrebalansen. För dig som vill finns möjlighet att ta reda på om du ligger i balans och hur du kan rätta till detta med hjälp av ett enkelt blodtest.
Förutom fettsyrebalans får du också kort information om andra hälsoförebyggande faktorer och produkter som kan främja god sömn, bra tarmflora och frisk hud. Fördelar med fettsyrebalans är enligt European Food and Safety Authority (EFSA):

 • Normal hjärtfunktion
 • Optimal hjärnfunktion
 • Starkt immunförsvar
 • Normal muskelfunktion
 • Skyddar celler mot oxidativ stress
 • Bra för hudens hälsa

Om du är intresserad och vill komma och lyssna så är du välkommen till Best Western i Karlshamn den 20 november, 4 december eller den 15 januari och anmälan gör du till:  : uwenab@telia.comeller via tfn till Ulrika 0731-802994.
Varmt välkommen!   

Karlshamns Riksteaterförening
Medlem i Personalklubben har möjlighet att gå på föreställningar som arrangeras av eller i samarbete med Karlshamns Riksteaterförening till ett rabatterat pris enligt följande:

 • Personalklubbsmedlem erhåller 40 kr rabatt/biljett på ordinarie pris.
 • Om man innehar ett scenpass så erhåller man ytterligare 40 kr rabatt på scenpasspriset.  
 • Personalklubbspensionärer erhåller 40 kr rabatt/biljett på Karlshamns Riksteaters pensionärspris.
 • Vid soppteaterföreställningarna så erhålls ingen rabatt pga. redan låga priser.
 • När det gäller ungdomspriser, upp till 25 år, så erhålls en viss rabatt även här. Priset beror på vilken förställning man går på. För prisuppgift kontakta Sören via mail: fohlstrom@gmail.com

De rabatterade priserna gäller samtliga familjemedlemmar.

All bokning av biljetter sker via mail till: fohlstrom@gmail.com

Swedish Swing Society – ”Tribute to Benny Goodman & swingens gyllene epok i 30-talets Amerika.”
Gruppen Swedish Swing Society förvaltar och utvecklar detta arv på ett sätt som har givit genklang hos såväl publik som kritiker världen över. ”Världsklass” är ett omdöme som ofta används efter trions uppträdanden.

Spelas på Lokstallarna den 17 november kl. 19.00. För mer info:
http://karlshamn.riksteatern.se/repertoar/84885

Hemma – ”Ett dokumentärt scenkonstverk om längtan efter att känna sig hemma.”
Genom möten och intervjuer med papperslösa, mäklare, migranter, äldre på äldreboende m fl. söker Therese Willstedt i Hemma efter ett svar på vad som händer när människors längtan efter hem möter föreställningen om vad ett hem ska vara.

Spelas på Lokstallarna den 21 och den 22 november kl. 19.00. För mer info:
http://karlshamn.riksteatern.se/

Några av oss – ”Den sanna historien om några tonårspojkars osannolika mod”.

Petr Ginz är 14 år när han anländer till gettot och koncentrationslägret Theresienstadt. Tillsammans med en grupp andra pojkar utropar de en egen republik och ger ut en tidning, Vedem. 1944 förs Petr Ginz, 16 år gammal, till gaskamrarna i Auschwitz.

Spelas på Lokstallarna den 28 november kl. 19.00. För mer info:
http://karlshamn.riksteatern.se/repertoar/83460

Såsom i en spegel – ”Bergmans Oscarsvinnande familjedrama i en tät scenversion”.

Se Malin Mases Arvidsson i rollen som Karin omgiven av sin självupptagne far, författaren David, Bengt Dahlberg, maken Martin, Mattias Silvell och lillebror Minus, Jonas C Wahlström. Det som inledningsvis framstår som den mysiga sommarsemester de alla har längtat efter, utvecklar sig snabbt till en mardröm. Den psykiskt sjuke Karin som har kommit till sommarhuset för att ges lite lugn och ro, drivs snart längre in i sin sjukdom av de omgivande männens självupptagenhet.

Spelas på Lokstallarna den 7 december kl. 19.00. För mer info:
http://karlshamn.riksteatern.se/repertoar/84888

 

Jag tog vägen bort från kartan – ”En humoristisk, djupsinnig och hoppfull föreställning om kärlek, uppbrott och om att gå vilse men att det aldrig är försent att hitta nya vägar.

Man ritar upp en karta över sitt liv. Vad händer när det som var inte gäller längre och kartan måste ritas om? Texterna handlar om ljuva drömmar och brustna illusioner, om modet att våga lämna tryggheten i det liv man byggt upp och sorgen över en havererad relation, om oron inför att bara vara förälder varannan vecka och om modet att öppna sitt hjärta och våga älska igen.

Spelas på Lokstallarna den 14 december kl. 19.00. För mer info:
http://karlshamn.riksteatern.se/repertoar/84889


Sporttema Sverige AB
Som medlem i Personalklubben får du nu 10 % rabatt när du handlar hos Sporttema Sverige AB.
Du går in och lägger din order och anger ”faktura” som betalningssätt. I kommentarrutan i kassan skriver du: ”Rabatt Karlshamns kommun 10%”. Sporttema Sverige drar manuellt av rabatten och sedan mailas fakturan med rabatten avdragen till dig som kund. Du måste fylla i din kommunala mailadress på beställningen, alltså ingen privat mailadress för då får du inte rabatten. Detta gäller även för dig i bolagen som måste ange din bolags mailadress och inte din privata. Orderbekräftelse och faktura skickas till den mailadressen du anger och kan inte vara din privata mailadress. 
Observera att rabatten inte syns i sammanställningen i webbutiken eller i det första bekräftelsemailet utan först på fakturan. För att ta del av hela utbudet går du in på: www.Sporttema.se

CykelMartin
Som medlem i Personalklubben erbjuds du 500 kr rabatt på elcykel. Gäller alla 2018 års modell av märket Ecoride. Dessutom erbjuds medlem 10 % på reparationskostnaden. Undantag kan förekomma, om delar tex måste specialbeställas. Medlemskortet måste uppvisas innan köp. Rabatten gäller en gång/medlem och under hela 2018. För mer info kontakta CykelMartin på tfn: 0454-320006 eller info@cykelmartin.se

Wellness Studio
Som medlem i Karlshamns kommuns personalklubb så erhåller du 10% rabatt på alla abonnemang under 2018.
Wellness Studio har idag 21 anläggningar i Södra Sverige och fortsätter att växa.
För att se hela vårt utbud så besök oss gärna på wellnesstudio.se
Välkommen!

Blekinge Idrottshälsa i Karlshamn
Välkommen på skön massage men vi erbjuder även särskild kompetens för dig med smärttillstånd och idrottsskador.
Alla medlemmar i personalklubben erbjuds 10% rabatt på ordinarie pris!
Info: 0764-252700, www.blekingeidrottshalsa.se

Carlshamnsmäklarna
Som medlem i personalklubben erbjuds du 10 % rabatt på samtliga tjänster hos Carlshamnsmäklarna. För mer info kontakta Carlshamnsmäklarna på tfn 0454-390 55.

Makaber

Karlshamnsförfattaren Jim Friberg erbjuder sin relationsroman om psykisk ohälsa och kärlek, Makaber, för medlemspriset 128 kronor (ordinarie pris 170 kronor)! Boken finns att köpa mot uppvisande av medlemskort på Rockos konditori på Ronnebygatan i Karlshamn eller så tar du kontakt med Jim personligen på friberg.jim@protonmail.com. Gratis frakt i hela Karlshamns kommun, är du boende utanför kommunen så blir det till din arbetsplats. 

Medley - Vattenpalatset Kaskad i Tingsryd
Erbjuder medlem i personalklubben 20% rabatt på alla sina träningsmedlemskap, med eller utan bindningstid. Info: 010-4509090.

Synoptik – Businessprivat
Medlem får 25% rabatt på privata glasögon, 50 % rabatt på andra paret privata glasögon, samt 10% rabatt på solglasögon och 10% rabatt på linsabonnemang. Info: www.synoptik.se/businessprivat 

Karsenius Utveckling i Karlshamn
Fokus på din personliga utveckling, genom mental/emotionell träning, coaching.
Info: 0702-246680 eller karsenius.utveckling@gmail.com

Emma Karlsson, hudvård och massage i Karlshamn
Skäm bort dig själv med en avslappnade behandling.
Info: 0454-14441.

Hälsa varje dag – får dig att må bättre!
Den här boken förmedlar nyttan med att du tar hand om hela dig i vardagen. Till både kropp och själ. Ger dig insikter om betydelsen av att utöva olika delar av friskvård parallellt i din vanliga vardag.
Beställning: www.aktivhalsoservice.se/halsavarjedag
Boken levereras direkt till beställaren med faktura för betalning. Som personalklubbsmedlem betalar du 239 kronor, postens porto tillkommer (ordinarie pris 269 kronor). Vid beställning ange ”Persförmån” på raden för Beställarkod.
Info: 070-5313384, www.aktivhalsoservice.se eller allan.levin@aktivhalsoservice.se

JH´s Hälsa & Harmoni i Karlshamn
Alla medlemmar i personalklubben erhåller 15% rabatt på samtliga massagebehandlingar. Efter fem behandlingar (stämpelkort) erhålls en fri bonusbehandling. Info: 070-2051176, jane.hedqvist@outlook.com

Thongbai`s Thai & Fotmassage i Olofström och Karlshamn
Erbjuder avslappning med massage akupressur och zonterapi. Info: 073-8468200.

Eter & Eld i Karlshamn
Erbjuder Kairon Reflexologi (helkropps-zonterapi) som omhändertar både fysiska, känslomässiga och mentala obalanser.
Info: 0733-770718, www.eterocheld.se, sandra@eterocheld.se

Hälsobolaget AB i Karlshamn
Erbjuder medicinsk laser.
Info: http://halsobolagetikarlshamn.se/ 

Pias Klippstuga i Karlshamn
20% rabatt på ordinarie pris på klippning.
Info: 0454-31951.

Actic Gym på Väggabadet
Medlemskap i Actic på Väggabadet för 239,20 kronor/månad (gäller vid tecknande av 12 månader och att man betalar via autogiro). Eller 2 956 kronor för ett kontant helår istället för 3 695 kronor. En inskrivningskostnad (en gång) tillkommer på 549 kronor.
Info: 0454-81226.

Team Sportia i Karlshamn
Team Sportia erbjuder 15% rabatt på ordinarie priser. Detta gäller på allt utom cyklar!

Batbike
10% på hela sortimentet av elcyklar och tillbehör. Rabatten gäller på ordinarie priser. Info: www.batbike.se - ange att du handlar med "Personalklubbsrabatt Karlshamn".

Futureon i Karlshamn
Blekinge mobilskadecenter. Erbjuder 10% rabatt på alla reparationer och tillbehör. Kan inte kombineras med andra erbjudanden. Öppet vardagar kl 10-18. Info: 0454-201120.

VetZoo.se
Till dig som är husdjursägare erbjuder vår samarbetspartner VetZoo.se 10% rabatt på allt från foder till kattsand. Rabattkoden är "khamn" och du anger den högst upp till höger i kassan.

Livshälsan i Mörrum
Erbjuder olika massageformer. Vilka erbjudanden som gäller för Personalklubbens medlemmar  hittar du här till höger under "Livshälsan för dig"
Info: 070-7756882,  www.livshalsan.com

Snow White Clinic, professionell medicinsk hudvård i Sölvesborg
Info: 0456-14447 eller 0734-144477, www.snowwhiteclinic.com

Powerfruits
25% rabatt på hela sortimentet vid första tillfället du beställer varor från vår hemsida! För att kunna ta del av rabatten skriver du in vår kampanjkod: Karlshamn. Info: http://www.powerfruits.se/ 

Rosenmetoden i Ronneby (och ibland i Karlshamn)
Rosenmetoden är en mjuk beröring som går på djupet och väcker minnen till liv. 
Info: 0457-42436, 0709-640363, anja.karlsson@blixtmail.se

Ämneboda Kroppsharmoni i Svängsta (och Mörrum)
Hälsa och inre harmoni genom massage.
Info: 0454-572206, www.pxc.se och www.dermanord.se

Väggabadet i Karlshamn
Köp sex biljetter (värde 360 kr) – betala för fyra (= 240 kr)! Biljetterna köps på Väggabadet.
Info: 0454-81226.

Cognitus psykoterapi och utveckling i Karlshamn
Erbjuder mindfulnesskurser för att minska stress, lidande och öka hälsa, välbefinnande och livsglädje. Som medlem i personalklubben har du 20% rabatt på de första tre samtalen. Info: www.cognitus.se

Ansiktszonterapi & Reflexologi i Karlshamn och Olofström
Djupare Ansiktszonterapi, behandlingen minskar stress och spänningar. Info: 070-5796942, elisabeth.olofsson@live.sewww.ansiktszon.se

AD Bildelar Karlshamn
10% rabatt på ordinarie priser. Info: 0454-15830, karlshamn@adbildelar.sewww.adbildelar.se

Biobiljetter 
Säljes på Turistbyrån i Karlshamn.
Biljettpris (SF-biljetter): 90 kr/biljett.
Biljetter till Bio Metropol i Karlshamn och Centrumbiografen i Ronneby: 85 kr/biljett. Det är kontant betalning som gäller och medlemskortet måste uppvisas vid köp. Info: 0454-81203.

Mirkas hudvård och hälsa i Asarum
15% rabatt på alla NBE-behandlingar. Mer info: 0709-297044, www.salongmirka.se

Ulrikas Massage & Friskvård i Karlshamn
Medlem får 50 kr rabatt på en valfri behandling (kan ej kombineras med andra erbjudanden). Info: 0736-317000, ulrikasmassage@gmail.com

Wellnesspunkten i Karlshamn
Wellnesspunkten är ett företag som jobbar för att just du ska må bra. Info: 070-8442139.

Akilles Fotvård i Karlshamn
Som medlem får du 50 kr rabatt på din första fotvårdsbehandling. Info: 0454-321212, www.akilleskarlshamn.se

Zonterapi i Karlshamn
Som medlem får du 100 kr rabatt första behandlingen. Info: 0454-17553.

Färghuset Österport i Karlshamn
Erbjuder 20% rabatt på Alcro och Coloramas färgsortiment (ordinarie priser, gäller ej rea eller kampanjer). På tapeter erbjuds 10% rabatt (delar av sortimentet). Info: 0454-301860.

 • Publicerat: 2018-12-06 av susanne.hakansson@karlshamn.se
Webbredaktörsinloggning

| Glömt lösenord?