Föreläsningar

Föreläsningar

Höstlyftet
med Pia Sundhage
Tisdagen den 2 oktober från kl. 18.00 på Karlshamns Stadsteater  

”Att leda med glädje”
Pia har levt för fotbollen hela livet. Länge som framgångsrik spelare, men på senare år som kanske ännu mer framgångsrik tränare. Under tiden som hon tränade USA:s damlandslag tog de hem dubbla OS-guld och VM silver och Pia blev själv utsedd till årets damtränare vid den internationella FIFA-galan 2013. Därefter styrde hon Sveriges damlandslag till ett EM brons och OS silver med ledarskap utifrån uttrycken: Vi ÄR varandras miljö och vi GÖR varandra bra.
När man lyssnar på Pia kastas man mellan tänkvärda klokheter om ledarskap och gruppdynamik till att hon får feeling och understryker sitt budskap med att sjunga några rader Bob Dylan. Som du förstår blir det aldrig tråkigt med Pia!
Det är med stor inlevelse och engagemang som hon delar med sig av allt hon lärt sig, både som lagspelare och som ledare. Hon vet vad det innebär att behöva prestera max i såväl medgång som motgång och hur man kan göra för att hitta motivationen när den saknas som mest men behövs som bäst.
I samband med föreläsningen bjuder Personalklubben på en lättare förtäring från kl. 18.00.  Ev, allergier måste meddelas till susanne.hakansson@karlshamn.sesenast den 16 september.
Biljetterna kostar 100 kr (kontant betalning) och kan köpas på Karlshamns Turistcenter från och med den 23 juli. Medlemskort måste uppvisas. Medlem kan köpa max 5 biljetter.  Är du Hälsoinspiratör så har du möjlighet att gå gratis på föreläsningen men du måste anmäla dig till susanne.hakansson@karlshamn.se eller tfn 0454-81650 senast den 16 september.

Varmt välkomna!

 

  • Publicerat: 2018-07-04 av susanne.hakansson@karlshamn.se
Webbredaktörsinloggning

| Glömt lösenord?