Föreläsningar

VÅRLYFTET
Det har inte alltid varit en dans på rosor…

med Tobias Karlsson torsdagen den 4 april 2019 från kl. 18.00 på Karlshamns Stadsteater. 
Tobias Karlsson började dansa som 8-åring. Idag har han varit med i 14 säsonger av Let’s dance och turnerat världen runt som huvudrollsinnehavare med dansgruppen “Burn the floor”. Han har kammat hem alla guldmedaljer från svenska och nordiska mästerskap, pokaler, priser och utnämningar. Att dansa är något som Tobias verkligen älskar, men det har inte alltid varit en dans på rosor…
I föreläsningen får man följa med på en livsresa där Tobias talar om svåra hinder som mobbing, sexuell förvirring och sin kärlek till dansen. Tobias är inte rädd för att gå ner på djupet och prata om de svåra frågorna, vilket resulterar i att föreläsningen bjuder på skratt, tårar och en enorm känslomässig berg- och dalbana.
Tobias brinner för sitt arbete och kan inspirera till att våga följa drömmen även om vägen känns lång eller rent ut sagt omöjlig.
I samband med föreläsningen bjuder Personalklubben på frukt från kl. 18.00.
Biljetterna kostar 100 kr (kontant betalning) och kan köpas på Karlshamns Turistcenter från och med den 1  februari. Medlemskort måste uppvisas. Medlem får köpa max 5 biljetter.
Är du hälsoinspiratör och intresserad av att gå på föreläsningen? Hör i så fall av dig till Susanne Håkansson på tfn 0454-816 50 eller via mail susanne.hakansson@karlshamn.se

Föreläsning - Vill du stärka och balansera din kropp?
Det finns mycket man kan göra för att stärka sin kropp. Skulle man missa detta viktiga steg, så tappar man det grundläggande - att balansera kroppen på cellnivå. En kropp med celler i balans har nämligen mycket större chans att fungera normalt, ta upp näring och omsätta denna som den ska. Våra cellmembran är uppbyggda av fettsyror och det finns två mycket viktiga essentiella fettsyror som vi bara kan få via kosten. De heter Omega-6 och Omega-3, och är livsviktiga byggstenar. Förutom att båda är viktiga att få i sig, är det också av största vikt i att de ligger i balans gentemot varandra. 
Varmt välkommen att lyssna och lära mer om fördelarna med fettsyrebalansen. För dig som vill finns möjlighet att ta reda på om du ligger i balans och hur du kan rätta till detta med hjälp av ett enkelt blodtest.
Förutom fettsyrebalans får du också kort information om andra hälsoförebyggande faktorer och produkter som kan främja god sömn, bra tarmflora och frisk hud. Fördelar med fettsyrebalans är enligt European Food and Safety Authority (EFSA):

Normal hjärtfunktion
Optimal hjärnfunktion
Starkt immunförsvar
Normal muskelfunktion
Skyddar celler mot oxidativ stress
Bra för hudens hälsa
Om du är intresserad och vill komma och lyssna så är du välkommen till Best Western i Karlshamn den 15/1, 29/1, 26/2, 26/3, 23/4, 21/5, 18/6, eller den 30/7 mellan kl. 18.00-19.00 och anmälan gör du till:  : uwenab@telia.comeller via tfn till Ulrika 0731-802994 och föreläsningen är gratis. En liten längre föreläsning kommer att äga rum lördagen den 26 januari mellan kl. 10.00-12.00 på Hantverkaregatan 46, Karlshamn.
Varmt välkommen!  

 


 

  • Publicerat: 2019-01-21 av susanne.hakansson@karlshamn.se
Webbredaktörsinloggning

| Glömt lösenord?