Parkering

Östersjöfestivalen medför en hel del förändringar i stadens normala trafik- och parkeringssystem eftersom hela innerstaden från och med festivalveckans onsdagsmorgon är helt avstängd för allmän trafik.

Festivalbesökare som inte kan ta sig till festivalens aktiviteter utan bilen ombeds därför respektera gällande avstängningar och eventuella omdirigeringar av trafiken.

Parkeringsplatser
finns det gott om i stadens utkanter, till exempel vid Bellevueparken och Vägga idrottsplats (för samtliga parkeringsområden se karta nedan).

För besökare med husbilar och husvagnar rekommenderas i första hand parkeringen vid Bellevueparken alternativt någon av stadens campingplatser men ett fåtal avgiftsbelagda platser finns också att tillgå vid Sternöplanen.

Det finns även en bevakad cykel- och motorcykelparkering vid parkeringsplatsen mittemot Hinseblick (på Prinsgatan) som drivs i privat regi.

För festivalbesökare med handikapptillstånd finns ett antal parkeringsplatser att tillgå i nära anslutning till centrum. För ytterligare information om dessa ombedes festivalbesökare med handikapptillstånd kontakta Festivalkansliet.

  • Publicerat: 2015-07-15 av daniel.lenneer@karlshamn.se
Webbredaktörsinloggning

| Glömt lösenord?