Frukostmöte

 

Frukostmöte

Inbjudan till frukostmöte fredagen den 16/11 kl 07.30 – 09.00.

Välkommen att lyssna till föredrag från en av de största arbetsgivarna i regionen. Volvo Cars – ett företag i snabb förändring.

Föredragshållare är Jonas Knutsson, Kommunikationschef, Volvo Cars i Olofström. Från Hisingefirma till global koncern i framkanten av branschutvecklingen. På bara åtta år har Volvo Cars gått från uträknad marginaltillverkare till ett innovativt premiummärke med sikte på elektrifiering, autonomous drive och digital user experience. Vad betyder det för Sverige och vår region?

Föredraget kommer även att beskriva hur Volvo Cars aktivt arbetar med kompetensförsörjning.

Frukostmötet genomförs i samverkan med Teknikcollege och Näringslivsenheten, Karlshamns kommun, under temaveckan Möjligheternas Värld på Kreativum. På plats finns Mathias Wijk, Näringslivschef i Karlshamns kommun och Fredrik Gummesson, Regional Processledare för Teknikcollege Sydost.

Praktisk information:

  • Datum och tid: fredagen den 16/11 kl 07.30 – 09.00 (efter föredraget har du möjlighet att ta del av det fortsatta programmet i Möjligheternas Värld)
  • Plats: Kreativum i Karlshamn
  • Anmälan senast den 12/11 genom att klicka på denna länk, din anmälan är viktig då vi bjuder på kaffe/te och macka när du kommer.

Länk för att komma till anmälan https://näringslivskalender.se/

Välkommen!

Med vänliga hälsningar

Näringslivsenheten, Karlshamns kommun

 

 

  • Publicerat: 2018-10-31 av annica.hammar@karlshamn.se
Webbredaktörsinloggning

| Glömt lösenord?